x

optimale ervaring

Als u optimaal van onze website wilt genieten, raden we u aan uw browser bij te werken naar de meest recente versie.
chrome mf ie
Inloggen
NU'91 en cao docenten mbo en hbo

NU'91 leden die docent zijn en in het onderwijs werken of gaan werken zijn via het lidmaatschap van NU'91 verzekerd  van belangenbehartiging toegespitst op het mbo- en hbo-onderwijs.
Door een overeenkomst tussen NU'91 en de onderwijsbond UNIE/NFTO zullen uw belangen ook aan de cao-tafel worden behartigd, maar ook bij fusies en reorganisaties weet u zich vertegenwoordigd. Verder heeft u zoals ieder NU'91 lid recht op individuele ondersteuning op het moment dat dit nodig is.


De extra service die NU'91 aan docenten biedt is:

  • Collectieve belangenbehartiging specifiek gericht op het mbo- en hbo-onderwijs. U wordt uitgenodigd voor ledenraadplegingen betreffende de CAO-BVE of de CAO-HBO.
  • Collectieve belangenbehartiging bij reorganisaties en fusies: U wordt uitgenodigd voor ledenraadpleging bij reorganisaties en fusies.
  • Toesturenvan gerichte informatie over de collectieve belangenbehartiging: Nieuwsbrieven met informatie over de CAO aangelegenheden, verslagen van het arbeidsvoorwaardenoverleg van de eigen onderwijsinstelling. Het Tijdschrift UNIE/NFTO

Voor meer informatie kijk op www.uniebve-vo.nl
De individuele belangenbehartiging van de leraren blijft gegarandeerd en gegeven door juridische medewerkers van NU'91.
 
Voor meer informatie kunt u terecht bij Anja Cremers, beleidsmedewerker NU'91
a.cremers@nu91.nl