x

optimale ervaring

Als u optimaal van onze website wilt genieten, raden we u aan uw browser bij te werken naar de meest recente versie.
chrome mf ie
Inloggen
Regionale CIZ bijeenkomsten
NU’91 leden werkzaam bij CIZ

In de achterliggende periode bent u vooral via intranet van uw werkgever op de hoogte gehouden van de voortgang betreffende de besprekingen rond een nieuw sociaal plan. Een aantal keren leek het er op dat partijen er bijna uit waren, maar uiteindelijk hebben we meer besprekingen nodig gehad. De vier vakorganisaties hebben in gezamenlijk overleg besloten een aantal regionale ledenvergaderingen te beleggen om met de leden de actuele stand van zaken bij het CIZ te bespreken.

NU’91 en de vakorganisaties hopen op vrijdag 9 maart met CIZ tot een onderhandelingsresultaat te komen over een nieuw sociaal plan. Dit resultaat willen wij met u op een van de vier regionale vergaderingen bespreken. Tevens willen we dan met u praten over de cao 2011 en de cao 2012 voor het CIZ.

De vergaderingen vinden plaats op kantoren van het CIZ:

  • Donderdag 15 maart: kantoor CIZ in Rotterdam
  • Dinsdag 20 maart: kantoor CIZ in Nijmegen
  • Maandag 26 maart: kantoor CIZ in Zwolle
  • Voor de vierde vergadering in Driebergen wordt nog een datum gezocht.

Alle vergaderingen beginnen om 15.30 uur en duren tot uiterlijk 17.30 uur.

Leden worden in de gelegenheid gesteld om schriftelijk te stemmen over het onderhandelingsresultaat voor het nieuwe sociaal plan. Een stemformulier krijgt u op korte termijn toegestuurd. Op de regionale vergaderingen zal niet gestemd hoeven te worden. De tekst van het nieuwe sociaal plan zal op intranet bij uw werkgever verschijnen. Het is wellicht handig een geprint exemplaar mee te nemen naar de vergaderingen.

We hopen veel CIZ-medewerkers op een van de vergaderingen te mogen begroeten.

Rolf de Wilde, onderhandelaar NU'91