x

optimale ervaring

Als u optimaal van onze website wilt genieten, raden we u aan uw browser bij te werken naar de meest recente versie.
chrome mf ie
Inloggen
Voorlichtingsbijeenkomsten Sectorplan VVT, GGZ en GHZ

Voor veel zorgorganisaties hebben de bezuinigingen en hervormingen in de zorg gevolgen voor hun organisatie en personele bezetting. De werknemers- en werkgeversorganisaties in de VVT, GGZ en Gehandicaptenzorg (GHZ) hebben de handen ineengeslagen om via het Sectorplan Zorg, met ontslag bedreigde en ontslagen medewerkers op praktische wijze te ondersteunen in het zoeken naar ander werk, zowel binnen de eigen branche als daarbuiten.

De besluitvorming over de te contracteren mobiliteitsbureaus wordt binnenkort afgerond. Toch willen wij je alvast uitnodigen voor de voorlichtingsbijeenkomsten die jou informeren over de mogelijkheden en voordelen die het sectorplan biedt.

De eerste bijeenkomsten vinden plaats op donderdag 17 juli en dinsdag 22 juli 2014 van 15.30 – 19.00 uur bij Antropia in Driebergen-Zeist en op maandag 1 september van 15.30  – 19.00 uur bij de Buitensociëteit in Zwolle.

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor OR-leden, hoofden/adviseurs P&O, bestuurders en directie van zorginstellingen in de VVT, GHZ en GGZ. Aanmelden kan uitsluitend via deze link Op deze website vind je ook het programma.

Heb je vragen over de bijeenkomsten?  Mail deze dan naar congresbureau@caop.nl of neem contact op met tel. 070-3765887. In het najaar vinden er nog enkele extra voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd. Hierover later meer info.